(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017Työn kuvaus:
  Etsimme suorarekrytointina asiakkaamme kirjoille VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA (RI/Rkm) uudisrakentamisen pariin toimitilapuolelle Tampereelle.
 

Toivomme sinulta:
  Etsimällämme henkilöllä on:
- kustannus- ja laatutietoisuutta unohtamatta työturvallisuutta
- paineensietokykyä
- hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot
- kokemusta vähintään työnjohtajan tehtävistä. Voit olla kokenut vastaava työnjohtaja tai valmis nousemaan uralla pykälän ylemmäs.
 
Koulutukseltasi olet RI/Rkm.
 

Tehtäviisi kuuluu:
  Vastaavana työnjohtajana vastuullesi kuuluu työmaan tuloksellinen ja aikataulun mukainen läpivienti. Huolehdit työmaan turvallisesta toteutuksesta sekä laadukkaasta valmistumisesta.
 

Tarjoamme sinulle:
  Asiakkaamme on tunnettu ja vakaa suomalainen toimija. Tulet osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta porukkaa. Soita ja kysy lisätietoja Tampereen Sihdiltä Vilkulta, 050 4444 454, vilkku@sihti.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta, tai soittamalla/laittamalla sähköpostia.
 
Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!
 

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Jori Vilenius 050 4444 454.

Asiakkaan tehtävänimike:  Vastaava työnjohtaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Jori Vilenius, 050 4444 454


Toimipaikka:  Tampere