(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Helsinkiin laadukkaista uudiskohteista vastaavaa TYÖMAAKOHTEIDEN VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA! 

Tule työskentelemään tunnetussa uudisrakentamiseen erikoistuneessa yrityksessä, jossa toiminta perustuu laatuun, kotimaisuuteen sekä vankkaan ammattitaitoon. Asiakkaamme rakentaa kokonaisia pientaloalueita pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä. Yritys tekee rakennettavasta alueesta turvallisen, lämminhenkisen ja kylämäisen kokonaisuuden, jossa asukkaat viihtyvät.

Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviin kuuluu esimiestyöskentely, aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen. Tehtävä keskiössä on erinomaiset organisointitaidot ja hallinta.

Hakijan profiili

Työtehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä työmaaprojektien johtamisesta, vaadittavaa rakennusalan pätevyyttä (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.) sekä vastuullista ja itseohjautuvaa työotetta. Haemme henkilöä, jolta löytyy kokemusta ja referenssejä vastaavanlaisista työmaakohteista. 

Olet rohkea ja innovatiivinen tiimipelaaja, joka uskaltaa kokeilla uutta ja kehittää omaa vastuualuettaan ennakkoluulottomasti. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja itseohjautuva työskentelyote. Ymmärrät projektityöskentelyn hallinnan lähtökohdat. 

Tarjoamme

Vastaavan työnjohtajan tehtävä tarjoaa vastuuta ja haasteita, joiden ratkomisessa sinulla on tukenasi ammattitaitoinen tiimi ja kokenut johtoryhmä. Tarjolla on loistava näköalapaikka ja erinomaiset kehittymismahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. 

Kiinnostuitko? Uniflexilta Laura Honkanen vastaa rekrytointiprosessista. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla puh. 050 537 4289. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja aloitus on sopimuksen mukaan.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi