(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja siltarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2019

Etsimme nyt porukkaamme 

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA SILTARAKENTAMISEEN

PÄÄKAUPUNKISEUTU

”Rakenna kaupunkeja, jotka elävät ja kehittyvät vielä pitkään.”

Oletko betonitöiden kokenut asiantuntija, joka haluaa mukaan rakentamaan mielenkiintoisia suurhankkeita yhdessä ammattitaitoisten osaajien kanssa? YIT on monipuolisten ja vaativien infraratkaisujen toteuttaja Suomessa, Skandinaviassa ja Baltian maissa. Etsimme joukkoomme vastaavia betonityönjohtajia infraprojektien sillanrakennuskohteisiin. Rennossa työporukassamme töitä tehdään vahvalla ammattitaidolla, laadusta tinkimättä. 

Vastaat itsenäisesti työnjohdon tuella työmaan tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta läpiviennistä. Ylläpidät työturvallisuutta ja laadukasta toteutusta korostavaa ilmapiiriä työmaalla ja toimit esimerkkinä muille. Toimit rakentavassa yhteistyössä projektin eri tahojen kanssa ja työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen. Johdat työsuunnittelua sekä työvaiheiden yhteensovittamista ja varmistat työmaan valmistumisen tavoitteiden mukaisesti. 

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä onnistut, kun sinulla on useamman vuoden kokemusta silta- ja/tai betonirakentamistöistä ja osaat hyödyntää osaamistasi myös yllättävissä tilanteissa. Omaat esimiestaidot, joilla rakennat oman tiimisi arjesta entistäkin parempaa. Jämptillä ja vahvalla johtamisella kykenet viemään porukkaa kohti yhteistä päämäärää. Osaat ohjata suunnitelmallisella työskentelyotteella tuotantoa yksittäisten työvaiheiden kautta laadun, talouden, ajanhallinnan ja työturvallisuuden näkökulmasta.

Sinulla on rakennusalan insinöörin, rakennusmestarin tai diplomi-insinöörin tutkinto, 1-luokan betonityönjohtajan pätevyys katsotaan eduksi. 

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Olemme alamme pieni jättiläinen, mutta kulttuurillamme on lämmin sydän. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Me uskomme, että yhdessä rakennamme parempaa.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä rakennuspäällikkö Mikko Sipiläiseen, puh. 050 390 0910.

Hae tehtävään 8.12.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

YIT – Together we can do it.