(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja, Restok Oy (Pääkaupunkiseutu)
Restok Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Restok Oy on kasvava helsinkiläinen korjausrakentaja. Toimintamme suuntautuu korjausrakentamiseen, toimitilojen muutostöihin sekä projektin johtoon ja toteutukseen. Meitä on tituleerattu Lean-rakentamisen edelläkävijäksi ja panostamme toimintamme kehittämiseen. Tavoitteemme on olla kiinteistöammattilaisten paras ja halutuin korjausrakentamisen kumppani. Arvojamme ovat laatu, kunnia, luotettavuus ja ihmisläheisyys.

Lue meistä tarkemmin: www.restok.fi

Restok Oy etsii kauttamme vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun projekteihin. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valikoitu henkilö tulee työllistymään suoraan Restokille.

Toivomme sinulta halua kehittyä alan moderniksi huippuammattilaiseksi, olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen. Etsimämme henkilö on hyvän asenteen omaava, ihmisten kanssa toimeen tuleva, kustannustehokas ja järjestelmällinen. B-ajokortti tarvitaan työn liikkuvan luonteen vuoksi. Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusmestari/rakennusinsinööri (amk). Arvostamme yrittäjähenkistä lähestymistä työhön ja sinulta löytyy työhön tarvittavien ohjelmistojen perusosaaminen. Eduksi katsomme kokemuksen saneeraustyömailla työskentelystä, mutta myös työnjohtopuolelta.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen vakituisen työn vakavaraisessa ja hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä. Muita työsuhde-etuja ovat esimerkiksi laaja työterveyspalvelu ja bonukset hyvin suoritetuista projekteista. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan hyvä perehdytys ja tukea omaksumaan työtehtävät.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen CV ja hakemus sähköpostitse. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta puh. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 9-15. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Anttonyn kautta.