(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja, OikeaKoti Asunnot, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
OikeaKoti Asunnot www.oikeakoti.fi on Evli pankin hallinnoima asuntosijoitusrahasto, joka rakennuttaa 1-4 kerroksia puurunkoisia asuntokohteita pääkaupunkiseudulla ja kehyskuntiin. Kohteemme ovat tyypillisesti 10-40 asunnon rivi- tai luhtitaloyhtiöitä ja ne jäävät omistukseemme vuokra-asunnoiksi. Tavoitteenamme on tuottaa hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita vuokra-asuntoja noin 100 asunnon vuosivauhtia. Toimintamme on vakaata ja suhdanteista riippumatonta.
Etsimme Keski-Uusimaalle rivi- ja luhtitalojen rakentamiseen vastaavaa työnjohtajaa.

Johdat keski-Uusimaalla (välillä Vantaa-Mäntsälä) puurunkoisten, elementtirakenteisten rivi- ja luhtitalojen rakennustyömaita, yleensä yhtä kerrallaan. Vastaat työmaan operaativisesta toiminnasta ml. laatu-, aikataulu- ja kustannussuunnittelu & valvonta. Vastaat työvaiheiden ennakkosuunnittelusta, työvaiheiden määrä- ja kustannuslaskennasta, työmaan laatu- ja aikatauluvalvonnasta sekä työn johtamisesta suunnitelmien mukaisesti. Vastaat sekä työmaan sisäisistä että viranomaistarkastuksista ja työmaan lainmukaisuudesta.

Toimit työmaan käytännönläheisenä vetäjänä, vastaat urakoitsijoiden ohjaamisesta ja valvonnasta sekä osallistut hankintoihin.

Jos haluat, sinulla on mahdollisuus työskennellä myös oman yrityksesi kautta.


Edellytämme sinulta

Olet johtanut asuinrakennustyömaata ja sinut on hyväksytty tai sinulla on edellytykset tulla hyväksytyksi Tavanomainen-kategorian vastaavaksi työnjohtajaksi: Olet koulutukseltasi rakennusmestari, teknikko tai -insinööri ja sinulla on vähintään 2 vuoden työnjohtokokemus asuinrakennustyömaalta.

Olet käytännönläheinen, tarkka, oma-aloitteinen ja asioihin paneutuva. Tarkistat työvaiheet laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi ja tulet toimeen urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa.


Tarjoamme sinulle

toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kilpailukykyisellä palkalla ja mielenkiintoisilla työtehtävillä. Ensimmäinen työmaasi on jo käynnissä eli toimi nopeasti!


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi viereisestä linkistä ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Ville Asikainen
Rekrytointikonsultti, Rakennus-,logistiikka ja kiinteistönhuolto
StaffPoint Oy Kauppakatu 9 70100 KUOPIO
020 720 6637 vaihde 030 047 2000
ville.asikainen@staffpoint.fi www.staffpoint.fi