(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja / mestari
Rakennusliike PK-Insinööritoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Rakennusliike PK-Insinööritoimisto Oy
Rakennusliike PK-insinööritoimisto Oy on vuonna 1992 perustettu kouvolalainen rakennusalan monitoimiosaaja.
Yrityksen toimialaan kuuluu rakennusurakointi, uudis- ja saneerausrakentaminen. Yrityksen toimialueena on koko Kymenlaakso. Rakennusliike PK-insinööritoimisto Oy on Rakennusteollisuus RT ry:n jäsenyritys.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA / MESTARIA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Valittava henkilö tulee toimimaan työnjohtotehtävissä erilaisissa työmaakohteissa Kouvolassa ja tarvittaessa myös muilla paikkakunnilla.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, joka tarttuu vastuullisesti ja oma-aloitteisesti erilaisiin työtehtäviin. Hakijalta edellytetään myös perus IT-osaamista sekä liiketaloudellista toimintatapaa.
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme hakijoilta rakennusalan työkokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutustaustaltasi olet rakennusinsinööri tai rakennusmestari., mutta otamme huomioon myös alan opintojen loppusuoralla olevat henkilöt. Odotamme rakennusalan käytäntöjen tuntemusta ja näkemystä laadukkaasta rakentamisesta. Tärkeää on myös oikea asenne ja halu kehittyä työssä.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Haasta meidät hakemuksellasi! Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa VMP Group Kouvola/Kirsi Lantta, puh. 0504146369. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si 14.7. mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirsi.lantta@vmp.fi. Merkitse otsikkoon ”Työnjohtaja/Rakennusliike PK-insinööritoimisto Oy”.

Haastattelemme hakijoita jo rekrytointiprosessin aikana. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.07.2018 mennessä.