Vastaava työnjohtaja kerrostalotyömaalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2022

Asiakasyrityksellämme olisi tarvetta vastaavalle työnjohtajalle, Kangasalla, aivan Tampereen rajan tuntumassa.

Hanke lähtee käyntiin keväällä 2022 ja siellä rakennetaan ensimmäiseksi 120 asunnon betonikerrostaloa, jonka asuinkerrosala on noin 5600 neliötä. Kohde käsittää kokonaisuudessaan kokonaisen korttelin, joka käsittää n. 300 asuntoa. Ensimmäiseksi rakennetaan betonikerrostalo ja samaan kortteliin on suunniteltu puurakenteinen kerrostalo ja rivitalo. Rakentaminen Kangasalla käsittää siis useamman rakennusvaiheen ja arvioitu ajoitus on vuosille 2022-2025.

Vastaavana työnjohtajana johdat rakennustyötä ja huolehdit rakentamista koskevien säännösten noudattamisesta. Valvot, että työt tehdään myönnettyjen rakennuslupien ja hyvien rakennustapojen mukaisesti. Sinulla on mielenkiintoa johtaa projektia suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti, niin että asiakkaalle luvattu korkea laatu toteutuu. Sinulta tulee löytyä paineensietokykyä, vastuullista oma-aloitteista otetta sekä esimiesasennetta. Yhteistyötaidot ovat tärkeässä roolissa, sillä vastaava on yhteyksissä projektin useisiin sidosryhmiin. Sinulla voi olla jo vuosien kokemus vastaavan työnjohtajan tehtävistä tai sitten etsit tällä hetkellä seuraava mahdollisuutta edetä urallasi työnjohtajasta, vastaavaksi työnjohtajaksi.

Palkkaus valitun henkilön työkokemuksen ja ammattitaidon mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Lisätietoja rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset ja yhteydentotot tehdään WorkPowerin kautta. Mikäli sinä olet etsimämme vastaava työnjohtaja ja olet valmis aloittamaan työt kasvavassa, energisessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä niin lähetä hakemuksesi meille palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Ota meihin yhteyttä, mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä. Vastaan mielelläni kysymyksiisi: Anne Hölsö p. 044 0205057. anne.holso@workpower.fi.  

#workpower #vastaavatyönjohtaja #rakennus #työnjohtaja #avoimettyöpaikat #rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548814
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Tampere