(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja - Jämsä, Jyväskylä
SiriusPro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
SiriusPro Oy on perustettu vuonna 1980, toimialana liike- ja teollisuusrakentaminen. Toimimme laajasti Länsi-, Keski- ja Etelä-Suomen alueella. Lue lisää yrityksestä osoitteessa http://www.siriuspro.fi/rakennuspalvelu/.
Etsimme nyt SiriusPro Rakennuspalvelulle Jämsään vastaavaa työnjohtajaa toimimaan pääasiassa Keski-Suomen alueen työmaaprojektien vetäjänä. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa. 
Vastaavana työnjohtajana toimenkuvaasi kuuluu työmaan johtotehtävät ja vastuullasi voi samanaikaisesti olla useita työmaita.

Toivomme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan koulutus (rakennusinsinööri, rakennusmestari) sekä jo jonkin verran työkokemusta rakennusalan työtehtävistä. Olet aktiivinen organisoija, joka saa työmaan osapuolet toimimaan yhteisesti sovittujen tavoitteiden mukaisesti ja vastuullisesti. 

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa saat osaksesi laajasti vastuuta. Yleisten henkilöstöetujen (virike- ja lounassetelit) lisäksi tarjoamme sitoutuneelle ja osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työpaikan matalahierarkkisessa organisaatiossa. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.3.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi