(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020
Etsimme vakaavaraiselle asiakasyrityksellemme
VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA JA TYÖNJOHTAJAA.

Asiakkaamme on nuorekas ja nykyaikainen rakennusalan yritys, joka etsii jatkuvasti kasvavaan joukkoonsa vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa. Työn suorituspaikkana on pääsääntöisesti Oulun talousalue, mutta projektien ja työmaiden sijainneista johtuen työtä voi olla myös muissa lähikunnissa. Työkohteesi vaihtelevat liike, toimi- ja teollisuusrakennuksista asuinrakennuksiin.
Etsimämme henkilöt ovat rakennusalan ammattilaisia, jotka ymmärtävät taloudellisen, laadullisen ja turvallisen työn tärkeyden. Omaat jo useamman vuoden työkokemuksen rakennusalalta ja olet työskennellyt myös työnjohdollisissa tehtävissä. Työtehtäväsi koostuvat pääsääntöisesti työnjohdollisesta suunnittelusta, seuraamisesta ja hallinnoimisesta erinäisillä rakennustyömailla, sekä dokumentoinnista ja raportoinnista. Odotamme kuitenkin hakijalta valmiutta työskennellä myös rakennuksilla tarvittavissa tehtävissä.
Odotamme sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari/ -insinööri)
- Vankkaa kokemusta ja tietämystä rakennusalasta
- Hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- Kykyä toimia monimuotoisessa ympäristössä
- Hyvää palveluasennetta ja asiakaslähtöisyyttä

Odotamme hakijoilta joko rakennusinsinöörin tai -mestarin tutkintoa, mutta opinnot eivät ole ehdoton vaatimus tehtävälle – voit siis osoittaa osaamisesi ja tietämyksesi myös työhistoriallasi.

Tarjoamme sinulle:
- Kilpailukykyisen, osaamisesi mukaisen palkan
- Loistavan oppimisympäristön alan nykyaikaisen tekijän palveluksessa
- Mukavan ja arvostavan työporukan
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen
- Arvokasta työnjohdollista kokemusta

Tarjoamme Sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi ja tietämystäsi alan moniosaajan palveluksessa. Pääset vastuullisten, haastavien ja motivoivien työtehtävien lisäksi näkemään konkreettisen edistyksen työmailla alusta aina loppumetreille saakka.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä – olethan siis nopea! Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ronja Järvelä puh. 040 054 8811 ja Anu Vähäsöyrinki puh. 040 058 0352. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.