(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja infrarakentamiseen, kokoaikainen, Suvic Oy, Pori
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020 


Etsimme sinua 

Me Sharperilla etsimme asiakkaallemme, Suvic Oy:lle, vastaavaa työnjohtajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Suvicin toimistot sijaitsevat Oulussa ja Rovaniemellä, mutta voit työskennellä työmaakohteilla liikkuen lähes mistäpäin Suomea tahansa. Tehtävä on vakituinen ja tulet työllistymään Sharperin kautta asiakkaalle. Vastaavana työnjohtajana pääset vetämään erilaisia rakennusprojekteja alusta loppuun. Sinulla on kokonaisvastuu projektin vetämisestä työmaalla sekä projektin eri osa-alueiden yhteensovittamisesta. Lisäksi vastaat projektien taloudellisesta puolesta, niiden etenemisestä sekä työturvallisuudesta. Suvicin tyypillisimmät projektit ovat KVR-urakkana toteutettuja tuulipuistoja. Arvostamme aitoa kiinnostusta alalle sekä halua kehittyä eteenpäin. 

Suvic Oy on vuonna 2017 Oulussa pe­rus­tet­tu ra­ken­nus­lii­ke, joka on eri­kois­tu­nut ener­gi­ara­ken­ta­mi­seen – erityi­ses­ti tuu­li­voi­ma­puis­tojen toteut­tami­seen ja pro­jek­tin­joh­toon. Lisäk­si yri­tys tar­joaa ura­koin­ti­pal­ve­luita muul­le energia- ja teol­lisuus­raken­ta­mi­sel­le. Lisätietoja yrityksestä: https://www.suvic.fi/ 

  Pääasialliset tehtävät

 • Rakennusprojektien vetäminen alusta loppuun; työn ohjaaminen, suunnittelu, materiaalin hankinta sekä projektin etenemisen edistäminen ja raportointi
 • Työturvallisuusasiat
 • Yhteistyön varmistaminen eri toimijoiden välillä
 • Projektien taloudellisen puolen ja niiden etenemisestä vastaaminen

 

Odotamme sinulta

 • Kokemusta työnjohdontehtävistä esimerkiksi maarakennuksen tai betonirakennuksen alalta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Aktiivista ja positiivista asennetta

 

Tarjoamme sinulle

 • Kokemusta mielenkiintoisesta tulevaisuuden alasta
 • Kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuudet 
 • Mukavat työkaverit ja erinomaisen työilmapiirin
 • Kokeneiden kollegoiden tuen 
 • Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun

 

Hae tehtävään heti! 

 Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.6.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 

 

Lisätietoa Sharperista

 

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.