(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja Helsingin Harjus-hankkeeseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme asuntorakentamiseen Helsinkiin

Vastaavaa työnjohtajaa Helsingin Harjus-hankkeeseen


Rakennamme Helsingin Kalasatamaan kaupungin ja luonnon solmukohtaan ainutlaatuisen kolmionmuotoisen asunto-osakeyhtiö Helsingin Harjuksen.12-kerroksiseen taloon rakentuu yhteensä 70 merellistä asuntoa, ja arkkitehtuuriltaan näyttävä talo erottuu edukseen Helsingin kaupunkikuvassa. Harjuksen yhteyteen rakentuvat myös taloyhtiöt Kossi ja Smoltti.

Harjuksen vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan laadukkaasta valmistumisesta suunnitelmien mukaisesti. Johdat itsenäisesti hankkeen etenemistä työmaalla, ja varmistat sen aikataulun mukaisen sekä tuloksellisen läpiviennin. Työturvallisuus on sinulle tärkeä prioriteetti, ja omalla esimerkilläsi takaat työn turvallisen toteutuksen. Pidät aktiivisesti yhteyttä projektin eri tahojen kanssa. Harjuksen valmistuttua omaat ainutlaatuista kokemusta vaativasta pohjarakentamisesta sekä kaikin puolin erityisen asuntohankkeen johtamisesta uudistuvan kaupunginosan sykkeessä.

Etsimme

Olet asuntorakentamisen rautainen osaaja, ja sinulla on intohimoa sekä motivaatiota tämän ainutlaatuisen hankkeen toteuttamiseen laadukkaasti ja työturvallisesti. Hahmotat kokonaisuuksia, ja johdat esimerkilläsi työmaan päivittäistä työtä. Työskentelyotteesi on suunnitelmallinen ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky. Asiakaslähtöisellä työskentelyotteellasi varmistat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen ja onnelliset kodinostajat. Sinulla on

useamman vuoden kokemus vastaavana työnjohtajana talonrakennuspuolella hyvät johtamis- ja esimiestaidot rakennusinsinöörin tutkinto tai muu tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus taito soveltaa osaamistasi sekä kunnianhimoa kehittyä työssä

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa 6.7. asti tuotantopäällikkö Timo Markkula, puh. 040 826 1080 ja 31.7. alkaen työpäällikkö Petri Pyhäjärvi, puh. 050 397 7543.

Jätä hakemuksesi 31.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta.