(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja asuntorakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Etsimme nyt porukkaamme

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJA ASUNTORAKENTAMISEEN

Helsingin Herttoniemeen

”Rakenna kaupunkeja, jotka elävät ja kehittyvät vielä pitkään.”

Oletko rakennushankkeidenrautainen ammattilainen, joka johtaa jämptisti työmaan päivittäistä arkea ja innostaa tiimiäykkösluokanyhteispeliin?Tule vastaavaksi työnjohtajaksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa sinulla on tilaa onnistua ja ottaa vastuuta myös suuren luokan kokonaisuuksista.

Vastaavana työnjohtajana vastaat asuntorakentamisen kohteidemme laadukkaasta valmistumisesta suunnitelmien mukaisesti. Johdat itsenäisesti hankkeen etenemistä työmaalla, ja varmistat sen aikataulun mukaisen sekä tuloksellisen läpiviennin. Toimit lähiesimiehenä työmaalla, ja pidät aktiivisesti yhteyttä projektin eri tahojen kanssa. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja esimiehenä näytät mallia työturvallisuuteen sitoutumisessa.

Haluamme tarjota sinulle haastavissa projekteissamme niin vastuuta kuin vapautta.Tukenasi on YIT:n lämminhenkinen työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen tulee kuulluksi työssään ja saa parhaat eväät itsensä kehittämiseen.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä onnistut, kun sinulla on vahvaa kokemusta työmaan työsuunnittelusta ja kustannusten hallinnasta, paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä sekä hyvät neuvottelu- ja esimiestaidot. Sinulla on intohimoa ja motivaatiota viedä haastavammatkin hankkeet maaliin laadukkaasti ja työturvallisesti. Pystyt toimimaan nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Asiakaslähtöisellä työskentelyotteellasi varmistat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen ja onnelliset kodinostajat.

Tehtävä edellyttää useamman vuoden aiempaa kokemusta talonrakentamisen vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Odotamme sinulta rakennusalan insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta. Toivomme, että pystyt aloittamamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Miksi YIT:lle?

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Porukkamme luotsina pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Jos haluat kuulla lisää tehtävistä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tuotantopäällikkö Timo Markkulaan, puh. 040 826 1080.

Hae tehtävään 31.3.2020 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme! Tutustumme hakemuksiin koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.