(Poistunut julkaisusta)

Vastaava työnjohtaja asunto- ja toimitilarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Haemme Mikkeliin

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA ASUNTO- JA TOIMITILARAKENTAMISEEN

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan laadukkaasta valmistumisesta suunnitelmien mukaisesti. Johdat itsenäisesti hankkeen etenemistä työmaalla ja varmistat sen aikataulun mukaisen sekä tuloksellisen läpiviennin. Työturvallisuus on sinulle tärkeä prioriteetti ja omalla esimerkilläsi takaat työn turvallisen toteutuksen. Toimit lähiesimiehenä työmaalla ja pidät aktiivisesti yhteyttä projektin eri tahojen kanssa.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme joukkoomme asunto- tai toimitilarakentamisen vahvaa osaajaa, joka osaa ohjata tuotantoa yksittäisten työvaiheiden kautta laadun, talouden, ajanhallinnan ja työturvallisuuden näkökulmasta. Tunnet sopimustekniikkaa ja yhteistyö ali- ja sivu-urakoitsijoiden kanssa on kanssasi sujuvaa. Olet reilu ja helposti lähestyttävä esimies ja jaksat sparrata ja innostaa sekä kehua ja kehittää alaisiasi päivittäisessä työssä palautetta antamalla. Osaat delegoida ja antaa vastuuta myös alaisillesi ja tarvittaessa vaadit jämäkästikin parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Sinulla on

  • aiempaa kokemusta yli viiden miljoonan euron rakennustyömaiden läpiviennistä, ja näyttöjä menestyksekkäästä esimiestyöstä
  • kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja priorisoida töitä
  • suunnitelmallinen ja ennakoiva työskentelyote
  • hyvä paineensietokyky
  • sujuvat IT-taidot
  • taito käyttää myös englantia työkielenä
  • rakennusmestarin, - insinöörin tai muu soveltuva rakennusalan korkeakoulutausta
  • vastaavan työnjohtajan pätevyys

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. 


Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Toni Honkoseen 1.8.2019 alkaen, puh. 0408402439.


Hae tehtävään 31.8.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!