(Poistunut julkaisusta)

Vastaava suunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaali- ja terveystoimen tilastopalveluihin vastaavaa suunnittelijaa sijaisuuteen ajalle 2.1.- 20.11.2020.

Vastaavan suunnittelijan tehtävänä on koordinoida sosiaali- ja terveydenhuollon tietotuotantoa ja toimia tilastoinnin ja raportoinnin kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä niin toimialan sisällä kuin myös verkostoissa. Lisäksi hän vastaa sosiaalihuollon tietovaraston toimivuudesta, ylläpidosta, kehittämisestä sekä toimittajayhteistyöstä. Vastaava suunnittelija toimii myös tilastopäällikön sijaisena.

Tilastopalveluissa on käynnissä ja käynnistymässä useita merkittäviä muutoksia: mm. uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmä Apotin käyttöönottoon valmistautuminen, tulevaisuuden tietoalustaratkaisun suunnittelu sekä raportointijärjestelmien ja -kanavien uudistaminen. Vastaavalla suunnittelijalla tulee olemaan merkittävä rooli näissä muutoshankkeessa. Tarkemmin vastuista sovitaan valittavan hakijan kanssa hänen osaamisensa huomioiden.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta tilastotuotannosta ja raportoinnista. Hyvät tietotekniset valmiudet. Kokemusta projektien vetämisestä ja/tai esimiestyöstä. Sosiaali- ja terveystoimen tuntemus.

Eduksi luetaan: Kokemus tietovarastoista ja/tai kokemus moderneista raportointivälineistä (esim Power-BI).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tilastopäällikkö Mikko Viitanen, puh. 09 310 20835, mikko.viitanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi