(Poistunut julkaisusta)

Vastaava suuhygienisti
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme nyt vastaavaa suuhygienistiä YTHS pohjoinen -alueelle, Rovaniemelle. Työalue kattaa Oulun, Rovaniemen, Kokkolan, Kajaanin ja Kemin palvelupisteet, mutta työskentelyä tehdään Rovaniemeltä käsin pääasiassa etätyöskentelyä hyödyntäen.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia opiskelijoiden terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Pääset työskentelemään mukavien asiakkaiden parissa sekä osaavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä.

Vastaavan suuhygienisti toimii suunterveyden hoitohenkilöstön lähiesihenkilönä, varmistaa päivittäistoimien kuten suunterveyden toimintavalmiuden, työparityöskentelyn, välinehuollon toiminnan sekä tarviketilauksien toteutumisen. Suun terveydenhuollon alueosastonhoitaja on vastaavan suuhygienistin esihenkilö. Tehtävään sisältyy myös normaalia suuhygienistin vastaanottotyötä ja digitaalisissa asiointi- ja etäpalveluissa työskentelyä.

Hakijoilta edellytetään oikeutta toimia laillistettuna suuhygienistinä, jonka lisäksi odotamme myös:

  • kokemusta hallinnollisista- ja esihenkilötehtävistä
  • soveltuvan alan johtamiseen tai hallinnolliseen työhön liittyvää koulutusta tai soveltuvaa täydennyskoulutusta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Työssä onnistuminen vaatii valmiutta työskennellä etäyhteyksien välityksellä, ja eduksi katsomme kielitaidon molempien kotimaisten kielten ja englannin osalta.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, eikä siihen liity ilta- tai viikonlopputyötä. Tehtävän palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan ja sijaintipaikkana toimii YTHS pohjoinen -alueen Rovaniemen palvelupiste.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Vesa-Matti Matinolli puh. 041 730 6033 ja johtaja hammaslääkäri Anne Komulainen, puh. 046 876 9159. Tavoitat Vesa-Matin puhelimitse arkisin klo. 9-13 välillä tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu:
Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään sunnuntaina 4.10.2020. Tavoitteemme on edetä rekrytoinnissa jo hakuajalla, mutta olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.