(Poistunut julkaisusta)

Vastaava seikkailupuistotyöntekijä
Treetop Adventure Park Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018
Treetop Adventure Park Oy
Treetop - Liikuttavan hauska tapa viettää aikaa yhdessä. Haasta itsesi liikkumaan puiden väliin rakennetuilla radoilla Mehtimäellä! Treetop seikkailupuisto on turvallinen, liikuttavan hauska luontoelämys, jossa voi haastaa itsensä fyysisessä kunnossa, tasapainoilussa, ongelmanratkaisussa sekä rohkeudessa. Sopivia haasteita löytyy kaikille niille, jotka uskaltavat haastaa itsensä ja kaverinsa kokeilemaan omia rajojaan. Seikkailupuiston radat rakennetaan eläviin puihin niitä vahingoittamatta, 2,5 - 10 m korkeuteen. Puiden välissä on erilaisia haasteita - keinuvia polkuja, heiluvia keinuja, vaijeriliukuja jne. Seikkailupuistostamme löytyy sopivia ratoja kaikille - alkaen n. 5-vuotiaasta. Opastamme asiakkaillemme kiipeilyvälineiden käytön harjoitusradalla, jonka jälkeen voi vapaasti valita itselleen sopivimman radan, ja edetä omaan tahtiin.
Toimenkuva
Haemme nyt Joensuuhun

VASTAAVAA SEIKKAILUPUISTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Vastaava kiipeilyohjaaja vastaa kaikista Treetop-seikkailupuistosta suoritettavista tehtävistä.
- asiakasohjauksista ja asiakaspalvelusta (kiipeily, jousiammunta, kirveenheitto, sokkoseikkailu, kaupunkiseikkailut, ryhmätehtävät, retket
- myynnistä ja paikallismarkkinoinnista
- välineiden sekä ratojen tarkastamisesta ja huollosta
- pelastustilanteiden viikottaisesta harjoittelusta sekä pelastussuunnitelman laatimisesta
- kioskin varastosta huolehtiminen
- kassaraporttien toimittamisesta kirjanpitäjälle
- työvuorojen suunnittelusta
Odotamme sinulta
Vastaavan lisäksi puistossa työskentelee 1-2 osa-aikaista työntekijää. Työajat vaihtelevat aamu kahdeksasta ilta yhdeksään. Joskus työpäivä voi olla pidempi, sadepäivinä voi pitää puistoa kiinni. Puisto on auki pääsääntöisesti ma-la. Työ on itsenäistä ja vastuullista.
Muut tiedot
Työ alkaa perehdytyksellä heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla lokakuun loppuun. Työntekijä työllistyy asiakkaalle joko vuokrauksen kautta tai suoraan Treetop Adventure Park Oy:n työntekijäksi.
Kesto
lokakuun loppuun
Lisätietoja
Pekka Mönkkönen, Pekka.Monkkonen@vmp.fi, (013) 220 000
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.07.2018 mennessä.