Vastaava sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme työyhteisöömme vastaavaa sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut vanhustyöstä. Tehtävä on vakituinen ja se täytetään 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vastaava sairaanhoitaja työskentelee 24 asukkaan muistikodissa. Asukkaat tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa muistisairautensa vuoksi.
Perustehtävänämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi sekä osallistua mielekkääseen, hyvään elämään ja toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Päivä rakentuu asukkaiden kanssa arjessa olemisesta, ohjaamisesta ja avustamisesta. Haluamme tarjota iloista ja elämäntäyteistä arkea ja juhlaa asukkaillemme! Toimintamme pohjautuu yhteisöllisyyteen ja muistikyläideologiaan.

Henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri.
Vastaavana sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja kehittäjänä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden toimintakykyä tukevan työotteen varmistaminen ja kehittäminen, hoitotyön laadun ja työmenetelmien kehittäminen, arvioiminen ja ylläpitäminen yhdessä tiimin kanssa. Olet aktiivisesti hoitotyön arjessa mukana ja toimit aktiivisena kehittäjänä tiimissä. Lisäksi toimit osastonhoitajan työparina ja tarvittaessa myös sijaisena.

Suunnittelemme työvuorot yhteisöllisesti ja kehitämme työtämme itseohjautuvien tiimien suuntaan. Päivittäiskirjauksessa meillä on Effica tietojärjestelmä, sekä Pegasos ja RAI järjestelmä.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä huumoria. Arvostamme kokemusta ja aitoa kiinnostusta muistisairaan vanhuksen elämään ja päivittäisen hyvinvoinnin ja toimintamme kehittämiseen. Lisäksi olet kiinnostunut työyhteisösi työhyvinvoinnista.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: kokemusta esimiestyöstä, sekä muistisairaan vanhuksen oirekuvan tuntemisesta ja hoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Raija Elf puh 09 310 60748, raija.elf@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400442
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki