Vastaava sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haluatko käyttää osaamistasi monipuolisesti iäkkäiden asiakkaiden, omaisten ja osaavan ja innostavan työyhteisön hyväksi? Etsimme vastaavaa sairaanhoitajaa Roihuvuoren seniorikeskukseen lyhytaikaishoitoyksikkö Vaahteramäkeen ja päivätoiminta Liinaan. Vaahteramäki on muistisairaille tarkoitettu 12 paikkainen lyhytaikaishoitoyksikkö, päivätoiminta Liinassa on arkipäivisin 16 asiakasta.

Toiminnan tarkoituksena on turvata omaishoitajan lepo, tukea iäkkäiden kotona asuvien hyvinvointia ja kotona tapahtuvaa hoitoa lyhytaikaishoitojaksojen ja päivätoiminnan avulla. Perushoidon ja aterioiden lisäksi asiakas saa mahdollisuuden osallistua erilaisiin ryhmiin, aktiviteetteihin ja talon tapahtumiin. Kohtaamme asiakkaat yksilöllisesti ja kunnioittaen, voimavaralähtöisesti. Toimimme luovasti vaihtuvissa tilanteissa, huumoria unohtamatta. Arvostamme joustavuutta, kuntouttavaa työotetta ja hyviä tiimityötaitoja.

Vastaava sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä hoitotyön asiantuntijana ja vastaa hoitotyön kehittämisestä ja lääkehoidosta. Hän toimii myös osastonhoitajan työparina ja sijaisena. Tehtävä on monipuolinen ja siihen kuuluu niin hoitotyötä kuin sen kehittämistä ja johtamistakin. Työ on aamuvuoropainotteista kaksivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Vahvaa hoitotyön osaamista ja halua oppia uutta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja, ts. Maria Matilainen p. 09 310 60728

Lisätietoa

https://www.facebook.com/roihuvuorenpalvelukeskus/ https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/roihuvuoren-seniorikeskus/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375526
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki