Vastaava sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa äitiysloman sijaisuuteen Itäkeskuksen palvelutaloon, aloitus sopimuksen mukaan. Kyseessä on uusintahaku, koska tehtävään valittu henkilö oli estynyt aloittamaan työsuhteessa.

Itäkeskuksen palvelutalo tarjoaa kodin 92:lle ikäihmiselle. Tämän lisäksi talossa on päivätoimintayksikkö sekä palvelukeskustoimintaa kotona asuville ikääntyville. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Vastaava sairaanhoitaja kuuluu Itäkeskuksen palvelutalon monialaiseen tiimiin ja on johtoryhmän jäsen. Tehtäviisi kuuluvat asukkaan hyvän elämän ja laadukkaan hoitotyön kehittäminen yhdessä tiimien kanssa. Kehittämisvastuualueitasi ovat mm. kirjaaminen, ravitsemus (rakkaudesta ruokaan), hygienia, saattohoito ja perehdytysprosessi sekä oppilaitosyhteistyö. Vastaavana sairaanhoitajana hankit näyttöön perustuvaa tietoa yksiköiden tarpeisiin yhteistyössä johtajan ja osastonhoitajien kanssa sekä toimit yhdyshenkilönä tutkimushankkeissa. Työ sisältää välitöntä hoitotyötä tiimeissä kolmena päivänä viikossa.

Asukkaiden korkealaatuinen hoito ja merkityksellisen arjen mahdollistaminen sekä yhteistyö omaisten kanssa on meille tärkeätä. Yhteisöllisyys ja toiminnan yhdessä kehittäminen on meille merkityksellisiä asioita. Toivomme kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Jos olet kiinnostunut tulevaisuudessa lähiesimiestyöstä, tehtävässä voi myös vahvista hallinnollista osaamista.

Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä nopeatempoiseen ja vaihtelevaan työhön sekä verkostoitumista. Valittavalta toivomme joustavaa ja positiivista asennetta työhön sekä aitoa kiinnostusta iäkkäiden ihmisten ympärivuorokautisen toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön, mukavat kollegat, viihtyisän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen. Lisäksi käytössäsi ovat ison organisaation henkilöstöedut kuten koulutukset, työsuhdematkalippuedun ja alennuksia liikunnan, kulttuurin ym. harrastusten parissa sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.
Voit tutustua toimintaamme internetissä ja Facebookissa. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi:
- kokemuksen vanhustyöstä
- Effica- ja Pegasos-osaamisen
- RAI-järjestelmän tuntemus
- Apotti-osaaminen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Saara Mustonen, puh. 09 310 46924, saara.mustonen@hel.fi Armi Hyry, puh. 09 310 64902, armi.hyry@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375054
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki