(Poistunut julkaisusta)

Vastaava sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Tehtävän kuvaus

Töölö 2 lähipalvelualueen Ilmari -tiimiimme etsitään vastaavan sairaanhoitajan tehtävästä kiinnostunutta hoitajaa. Tiimissämme on 19 hoitaja vakanssia, joista kolme on sairaanhoitaja/terveydenhoitaja vakanssia. Tiimissämme toimii vastuuhoitajuus ja toimimme itseohjautuvasti. Toimistomme sijaitsee Etu-Töölössä ja asiakkaamme asuvat lyhyiden kulkumatkojen päässä, matkat tehdään kävellen tai pyörällä.

Vastaavana sairaanhoitajana toimit hoitotyönasiantuntijana ja varmistat asiakkaan toimintakykyä ja kuntoutumista edistävän työotteen toteutumista hoitotyössä. Toimit myös kotihoidon ohjaajan työparina työyhteisön hoitotyön laadun ja menetelmien kehittämisessä ja arvioimisessa. Tehtävä ei sisällä esimiestyötä. Tehtäviisi kuuluu myös näyttöön perustuvan asiakastyön kehittäminen ja verkostotyö yhteistyössä henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Opiskelijoiden ja työntekijöiden perehdyttäminen sekä osaamisen varmistaminen ovat myös osa tehtäväkuvaasi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus