(Poistunut julkaisusta)

Vastaava sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Tehtävän kuvaus

Helsinkiläisten hyvinvointi on meille tärkeä asia. Siksi Stadin Sote palkkaa vastaavia sairaanhoitajia kotihoitoon. Tehtävät sopivat sinulle, jos sinua kiinnostaa päästä kehittämään hoitotyötä positiivisessa ja innostuneessa ilmapiirissä toisten ammattilaisten ja yhteistyökumppanien kanssa.

Olemme innovatiivisia ja kehittämismyönteisiä uudistamaan hoitotyön sisältöä ja uusia palvelun tuottamismalleja. Kotihoidossa toimit vastaavana sairaanhoitajana hoitotyön asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä. Merkittävin työtehtäväsi on toimia hoitotyönasiantuntijana ja varmistaa asiakkaan toimintakykyä ja kuntoutumista edistävän työotteen toteumista hoitotyössä.

Toimit myös kotihoidon ohjaajan työparina työyhteisöjen hoitotyön laadun ja työmenetelmien kehittämisessä, arvioimisessa ja ylläpitämisessä. Tehtäviisi kuuluu myös näyttöön perustuvan asiakastyön kehittäminen ja verkostotyö yhteistyössä henkilöstön ja sidosryhmien kanssa sekä opiskelijoiden ja työntekijöiden perehdyttäminen sekä osaamisen varmistaminen.

Vastaavana sairaanhoitajana työskentelet yleistyöajan mukaan, työtehtävien edellyttämien vaatimusten mukaan.

Lauttasaaressa on paljon luontoa sekä viihtyisästi rakennettua ympäristöä. Meille kannattaa tulla, vaikka et asuisikaan Helsingissä. Saat edullisen työsuhdeasunnon ja työmatkat taittuvat edullisesti työmatkasetelin ja toimivan julkisen liikenteen avulla. Koulutusmahdollisuudet ovat sellaiset, että niitä tuskin löydät mistään muualta.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitaja amk tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Anu Panjanen, p. 09 310 44 501 ma-pe klo 9-15.00 anu.panjanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi