(Poistunut julkaisusta)

Vastaava Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa vastaavaksi sairaanhoitajaksi Kannelmäen palvelutaloon!

Kannelmäen palvelutalo tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoitoa ja kodinomaista asumista muistisairaiden ryhmäkodeissa ja ryhmäasumisen yksikössä. Talossa on myös päivätoiminnan yksikkö sekä palvelukeskustoimintaa. Kannelmäen palvelutalo on osa Riistavuoren seniorikeskusta.

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen muistisairaiden yksikköön Sinikelloon, joka tarjoaa kodin 39 muistisairaalle ikäihmiselle. Työsuhde alkaa 8.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Vastaavan sairaanhoitajan työ on monipuolista ja haastavaa. Toivomme sinulta kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä aitoa kiinnostusta, hyviä tiimityötaitoja ja rohkeutta! Vastaat yhdessä tiimin kanssa hoitotyön laadun kehittämisestä. Toimit hoitotyön asiantuntijana ja kuntoutumista edistävän työotteen varmistajana monialaisessa työympäristössä. Tuet työntekijöiden osaamista ja varmistat uuden työntekijän perehdyttämisen sekä toimit osastonhoitajan työparina ja tarvittaessa sijaisena. Kokemus RAI - järjestelmän käytöstä ja RAI-mittaritiedon hyödyntämisestä hoitotyössä on sinulle eduksi. Pidämme tärkeänä hakijan vahvaa halua kehittää omaa ammattitaitoaan.

Helsingin kaupungilla on hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Työ on päiväpainotteista kaksivuorotyötä.

Haastattelut järjestetään 28.5.2020 ja 4.6.2020. Ensisijaisesti haastattelut toteutetaan teamsin/skypen kautta. Tarvittaessa voimme sopia erityisjärjestelyistä.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kokemusta sairaanhoitajan työstä iäkkäiden parissa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja sanna.kumpulainen@hel.fi, p. 09 31069914 Johtaja riitta.jalava@hel.fi, p. 09 310 48811

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi