(Poistunut julkaisusta)

Vastaava sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Tehtävän kuvaus


Itäkeskuksen palvelutalossa haettavana vastaavan sairaanhoitajan vakituinen tehtävä.

Itäkeskuksen palvelutalo on 92 asukkaan koti. Tämän lisäksi talossa on päivätoimintayksikkö sekä palvelukeskustoimintaa kotona asuville ikääntyville.

Vastaava sairaanhoitaja työskentelee vahvasti arjessa mukana. Työ sisältää kolme päivää viikossa käytännön hoitotyötä tiimien tukena. Kaksi päivää viikossa on varattu työskentelyyn erilaisten kehittämistehtävien parissa.

Vastaava sairaanhoitaja on mm. kuvannut yhteistyössä yksiköiden kanssa lääkehoidon prosessin, toteuttanut omavalvonnan mukaisia auditointeja, huolehtinut opiskelijoiden sijoittumisesta yksiköihin ja laatinut koulutuskalenterin yhdessä esimiesten kanssa. Vastaava sairaanhoitaja hankkii näyttöön perustuvaa tietoa yksiköiden tarpeisiin yhteistyössä johtajan ja osastonhoitajien kanssa sekä toimii usein yhdyshenkilönä tutkimushankkeissa, sekä eri vastuualueilla. Hän myös perehdyttää uusia työntekijöitä.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kykyä nopeatempoiseen ja vaihtelevaan työhön. Vastaavalta sairaanhoitajalta edellytetään kykyä kouluttaa henkilöstöä sekä hyviä valmiuksia käsitellä tutkittua tietoa. Työhön sisältyy myös erilaisten pienimuotoisten raporttien tuottamista yksikön käyttöön.

Tarjoamme sinulle hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Jos olet kiinnostunut tulevaisuudessa lähiesimiestyöstä, tehtävässä voi myös vahvista hallinnollista osaamista.

Hae tehtävää helsinkirekry.fi -sivuston kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Monipuolista tietotekniikkaosaamista sekä hyviä viestintävalmiuksia suomen kielellä.