(Poistunut julkaisusta)

Vastaava sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa vastaavaksi sairaanhoitajaksi Rudolfin palvelutalon Luoto-tiimiin!

Rudolfin palvelutalo on osa Roihuvuoren monipuolista palvelukeskusta. Tarjoamme kodin 124 ikäihmisille kolmessa tehostetun palveluasumisen tiimissä ja yhdessä muistisairauksiin erikoistuneessa ryhmäkodissa. Rudolfin palvelutalon tiloissa on myös palvelukeskustoimintaa. Lisäksi talossamme asuu alle 25-vuotiaita nuoria sekä kehitysvammaisia asiakkaita.

Vastaavan sairaanhoitajan työ on monipuolista ja haastavaa. Vastaat yhdessä tiimin kanssa hoitotyön laadun kehittämisestä, tuet hoitajia vastuuhoitajuudessa ja toimit osastonhoitajan sijaisena. Toivomme sinulta valmentavaa työotetta jolla tuet henkilökuntaa kohti itseohjautuvaa toimintaa. Rohkeus ja hyvät tiimityötaidot ovat vahvuuksiasi! Sinulla on aitoa kiinnostusta ja kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä. On etua, jos sinulta löytyy osaamista RAI:sta saatavan mittaritiedon hyödyntämisestä hoidonsuunnittelussa.

Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään, toimivaa arkea ja juhlaa. Toivomme siksi sinulta rentoa ja reipasta otetta sekä paljon hurttia huumoria! Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa vaan pidämme tärkeänä hakijan asennetta, halua oppia uutta sekä sitoutumista työhön!

Tarjoamme sinulle mukavat työyhteisön lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Työ on päiväpainotteista kaksivuorotyötä. Työsuhde alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Ryhmähaastattelu järjestetään 28.08.2018 klo 14.00 Rudolfin palvelukeskuksessa, Rudolfintie 17-19. Ryhmähaastatteluun valitut kutsutaan viimeistään 22.08.2018.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2641,10 e/kk