(Poistunut julkaisusta)

Vastaava Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018
Olemme Ylöjärvelle kesällä 2017 auennut kehitysvammaisten koti. Hoitokoti Kastanja tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista 15 kehitysvammaiselle ja kevyempää tukiasumista 5 asukkaalle. Hoitokoti Kastanja on turvallinen ja virikkeellinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. Kastanjassa järjestetään myös päivätoimintaa sekä muutto-ja asumisvalmennusta. Hoivakodin viihtyisät sisätilat ovat modernit ja tyylikkäät. Kastanjaan kuuluu hieno piha-alue. Luonnonläheisyydestä huolimatta yksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Ylöjärven keskustasta.

Haemme Kastanjaan VASTAAVAA-SAIRAANHOITAJAA kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä sekä tukiviittomien osaaminen katsotaan eduksi.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat muun muassa päivittäinen ohjaus ja hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Heidi Syrjälä, p. 046-9201229 tai heidi.syrjala@esperi.fi


Haku päättyy 15.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.