(Poistunut julkaisusta)

VASTAAVA SAIRAANHOITAJA \ YKSIKÖN JOHTAJA
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Etsimme nyt Hämeenlinnan kotihoitoon VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA \ YKSIKÖN JOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hämeenlinnan kaupunki on ulkoistanut Kauriala - Myllymäen kotihoitopalvelut Attendolle. Lisäksi Attendo tuottaa kotihoidon, kotisairaanhoidon ja fysioterapian palveluja Hämeenlinnan seudulla sekä palveluja voi ostaa myös yksityisesti. Kotihoidon tavoitteena on, että asukkaat asuvat omassa kodissaan mahdollisimman pitkään turvallisesti ja viettävät tyytyväistä oman näköistä elämää. Kotihoidon henkilökunnassa on sairaanhoitajia ja lähihoitajia.  Kotihoito perustuu yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan, jossa huomioidaan asukkaan omat voimavarat ja läheisten apu. Toimintakykyä tukevan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Työaikamuoto on sovittavissa, pääsääntöisesti etsimme kokoaikaista työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus ja tarkemmat työsuhteen ehdot sovitaan tehtävään valitun hakijan kanssa osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään Hämeenlinnan kotihoidon palveluita. Tarjoamme haastavan työn, mukavan työympäristön ja -yhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Käytössämme on myös Smartum - liikunta- ja kulttuuriedut.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemukseksi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen su 31.3. mennessä: reija.saarinen@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi "Työhakemus / Hml kotihoito", kiitos! Huomioimme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätiedustelut tehtävästä joko sähköpostitse reija.saarinen@attendo.fi tai puhelimitse numerosta 044 494 4943.