(Poistunut julkaisusta)

Vastaava sairaanhoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Tehtävän kuvaus

Helsinkiläisten hyvinvointi on meille tärkein asia ja palkkaamme Stadin Sotessa itäiseen kotihoitoyksikköön vastaavan sairaanhoitajan. Itäisessä kotihoidossa tulee olemaan syksyllä 2020 kaksi vastaavaa sairaanhoitajaa, joista toinen tekee tiiviimpää yhteistä työtä Kontulan lähialueen kanssa ja toinen Itäkeskus-Myllypuron lähialueen kanssa. Tehtävät sopivat sinulle, jos haluat päästä kehittämään hoitotyötä positiivisessa ja innostuneessa ilmapiirissä toisten ammattilaisten ja yhteistyökumppanien kanssa. Kotihoidossa vastaava sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä ja hän varmistaa asiakkaan toimintakykyä ja kuntoutumista edistävän työotteen toteutumista hoitotyössä.

Vastaava sairaanhoitaja toimii yhteistyössä kotihoidon ohjaajien kanssa lähipalvelualueiden hoitotyön laadun ja työmenetelmien kehittämisessä, arvioimisessa ja ylläpitämisessä. Tehtäviin kuuluvat myös näyttöön perustuvan asiakastyön kehittäminen ja verkostotyö yhteistyössä henkilöstön ja sidosryhmien kanssa sekä opiskelijoiden ja työntekijöiden perehdyttäminen sekä osaamisen varmistaminen. Työympäristönä sinulla on asiakkaan koti. Työtäsi et tee yksin, myös kotihoidon moniammatillinen tiimi on tukenasi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ensimmäiset haastattelut ovat 4.8, osoitteessa Alakiventie 5, 00920 Helsinki.

Työaikamuotona on yleistyöaika.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoitopäällikkö Sanna Numminen p. 040-3340591.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi