(Poistunut julkaisusta)

Vastaava sairaanhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme kahta vastaavaa sairaanhoitajaa Kontulan monipuolisen palvelukeskuksen ryhmäkoteihin. Vastuualueinaan toisella sairaanhoitajalla ovat Orvokki, Vanamo ja Apila sekä toisella Vaskooli, Revontuli ja Tunturi. Työsuhde alkaa 2.9.2019 ja toinen 16.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Orvokki, Vanamo, Apila, Revontuli ja Tunturi ovat loppuelämän koteja. Vaskoolissa käydään lyhytaikaisessa hoidossa. Vaskoolissa tiimiin kuuluu myös kaksi kissaa.

Vastaavana sairaanhoitajana toimit monialaisten tiimien hoitotyön asiantuntijana ja olet mukana päivittäisessä työssä. Sinulla on taitoa ja kykyä keskustella ja kehittää elämänmakuista arkea yhdessä monialaisten tiimien kanssa. Olet ammattitaitoinen gerontologisen hoitotyön osaaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulta näkökulmia yhteisöllisyyteen, asiakaslähtöisyyteen ja tiimien itseohjautuvuuteen.

Olet myös osastonhoitajan työpari ja tarvittaessa hänen sijaisensa. Vastaavan sairaanhoitajan työaika painottuu arkiaamuihin, sisältäen jonkin verran ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Työsuhde-etuna saat käyttää talon kuntosalia ja uima-allasta. Helsingin kaupunki työnantajana tarjoaa lukuisia alennuksia kulttuurin, liikunnan ja harrastusten parissa sekä työmatkalippuedun. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti osallistumalla erilaisiin koulutuksiin.

Voit tutustua toimintaamme henkilökunnan esittelyvideoon Lisätiedot linkin -kautta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


2641,10 e/kk