(Poistunut julkaisusta)

Vastaava sähkö- ja automaatioasentaja
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

J-Steel Oy on Lahdessa sijaitseva lämmönsiirtoteknologian sopimusvalmistaja. Tarjoamme monipuolisia, korkeatasoisesti valmistettuja tuotteita sekä laadukasta tuotekehitystyötä. Tuotteisiimme kuuluvat mm. lämmönjakokeskukset, maalämpöpumppujen asennusyksiköt, lämmöntalteenottojärjestelmät ja toimilaitteet, jäähdytysyksiköt laivateollisuuteen ja palvelinsaleihin. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä pitkä kokemus luovat vankan perustan toiminnallemme.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

VASTAAVAA SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat valmistamiemme tuotteiden sähköistys-, automaatio-, testaus- ja dokumentointityöt mukaan lukien tuotteissa jatkuvasti lisääntyvät pilvipalveluratkaisut. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti tehdasympäristössämme, mutta olet tarvittaessa valmis matkustamaan etenkin kotimaassa. Olet oman alasi ammattilainen, työskentelet laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Et hätkähdä muuttuvia tilanteita, vaan toimit tehokkaasti ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Omaat itsenäisen työskentelytavan ja olet tottunut kantamaan vastuuta.

Odotamme Sinulta:

  • Useamman vuoden kokemusta sähkö- ja automaatioasennuksista
  • Soveltuvaa tekniikan alan koulutusta
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Hyvää englannin kielen taitoa

Eduksesi on voimassa oleva sähkötyöturvallisuus-, ja työturvallisuuskortti sekä sähköpätevyys tai siihen riittävät valmiudet. Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössä. Hae tehtävään pian, viimeistään 31.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointiamme hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä tarvittaessa lisätietoja antaa HR-Konsultti Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.