(Poistunut julkaisusta)

Vastaava ravitsemusterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Tehtävän kuvaus

Vastaava ravitsemusterapeutti on esihenkilö kymmenelle (10) ravitsemusterapeutille, jotka työskentelevät laajasti kaikissa Helsingin eri sosiaali- ja terveystoimialan palveluissa.

Vastaavan ravitsemusterapeutin työhön on varattu osa työajasta (nykyisin kaksi päivää viikossa). Muuna aikana työ on ravitsemusterapeutin perustyötä kuten henkilökunnan koulutusta ja konsultointia, ryhmätoimintaa ja sen kehittämistä, potilastyötä sekä muuta asiantuntijatyötä. Esimerkiksi ikääntyneiden avotoiminnat sopisivat hyvin vastaavan ravitsemusterapeutin kliiniseksi työksi, koska siinä potilastyön osuus on pienempi kuin muissa työnkuvissa.

Kelpoisuusehto:

Laillistettu ravitsemusterapeutti (soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, ravitsemustiede pääaineena).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän hoidossa ovat eduksi esimieskokemus ja hyvä digiosaaminen. Arvostamme myös johtamiskoulutusta. Verkostoitumista helpottaa hyvä Helsingin organisaation ja ravitsemusterapiayksikön tuntemus, kyky moniammatilliseen työskentelyyn sekä laaja-alainen työkokemus. Laajan substanssiosaamisen lisäksi toivomme hyviä kommunikaatiotaitoja, positiivista asennetta, organisointikykyä, joustavuutta ja delegointikykyä sekä luovuutta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Tikkanen Tuula p. 050 3362181 ja vastaava ravitsemusterapeutti Juntunen Sirpa sirpa.juntunen@hel.fi