(Poistunut julkaisusta)

Vastaava rakennusmestari, Kollaan Voima Oy (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Kollaan Voima Oy on pk-seudulla toimiva rakennusyritys, joka on keskittynyt uudisrakentamiseen sekä omien kiinteistöjen saneeraamiseen ja kehittämiseen.

Kollaan Voima Oy hakee nyt kauttamme vastaavaa rakennusmestaria vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Toimenkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Vastaat itsenäisesti mm. työnjohdosta, laadunvalvonnasta, työmaan työturvallisuusasioiden ja kaluston ylläpidosta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan omiin toimintatapoihisi.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavan rakennusmestarin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta, vastuullista ja ahkeraa työotetta, organisointitaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Voit olla joko kokenut alan ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva henkilö, jolla on tavoitteena kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- pitkäaikaisen työsuhteen
- mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
- mahdollisuuden edetä ja kehittyä yrityksen mukana
- asumismahdollisuuden pääkaupunkiseudulla

Mikäli olet kiinnostunut uusista haasteista, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 9:00 -15:00 välisenä aikana, Anette Tervakangas, puh. 050 411 0271.