(Poistunut julkaisusta)

Vastaava rakennusalan työnjohtaja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Etsimme rakennusalan asiakkaallemme

ALOITTELEVAA VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Haluat jo ottaa vastuullisemman roolin urallasi - vastaavan mestarin kokemuksesta on etua, mutta ei välttämätöntä. Haemme sinua mukaan porukkaamme toteuttamaan kerrostalokokonaisuutta Jyväskylään. Asiakkaamme on luotettava valtakunnallinen toimija, jolla on taustaa korjaus- ja uudisrakentamisen alalla sekä toimitilarakentamisessa, että asuntorakentamisessa.

Arvostamme
- kokonaisuuksien hallintaa - saat pidettyä työmaan muuttuvat tilanteet hallinnassasi
- suunnitelmallisuutta työskentelyssä - saat aikataulut pidettyä, ilman turhia kiiretilanteita
- hyviä esimies- ja neuvottelutaitoja, saat asiat etenemään joustavasti niin alaisten kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa
- asiakasta palvelevaa otetta työssäsi
- alan koulutusta
- osaamista ja näyttöjä työnjohtotehtävissä

Työssäsi vastaat työmaan etenemisestä suunnitelman mukaan, ihmisten johtamisesta, yhteistyöstä kumppaneiden kanssa ja työturvallisuudesta.

Tarjoamme hyvän työporukan, monipuolisen työnkuvan ja vapauden työskennellä tuloksekkaasti.


Jos olet muuttamassa työn perässä Jyväskylään, avustamme asunnon hankkimisessa ja asettumisessa alueelle. Jyväskylä on suomalaisten mielestä kolmanneksi paras asuinkaupunki ja paras kasvuympäristö lapsille - vireä opiskelijakaupunki, kauniit järvimaisemat kaupungin ytimessä, runsaasti erilaisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia. Kaikki tarvittava siis lähellä!
Tutustu kaupunkiin: http://visitjyvaskyla.fi/


Haethan paikkaa mahdollisimman pian, työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! Tulet työskentelemään suoraan asiakaskohteessamme, toimeksianto on suora rekrytointi asiakkaallemme.

Lisätietoja arkisin Minna Kunnari p. 040 481 4534 tai minna.kunnari(at)sol.fi


Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla.