(Poistunut julkaisusta)

Vastaava rakennesuunnittelija Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on betoni- ja teräsrakennesuunnittelun nimekäs ammattilainen, joka etsii nyt asiantuntijoidensa joukkoon vakituista

VASTAAVAA RAKENNESUUNNITTELIJAA Tampereen konttorille.

Tehtävänäsi on huolehtia suunnitteluprojektien myynnistä ja meneillään olevista projekteista. Pidät myös yhteyttä muihin suunnittelijoihin ja yhteistyökumppaneihin. Samalla pääset kehittämään itseäsi monipuolisten projektien parissa.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi rakennusinsinöörin tai DI:n koulutus. Lisäksi edellytetään ohjelmistojen, kuten AutoCAD ja Tekla Structures, sekä erilaisten mitoitustyökalujen hallintaa. Työkokemusta vastaavista rakennesuunnittelun tehtävistä tulisi olla vähintään 3-5 vuotta.

Eduksi luetaan itsenäinen työskentelyote ja vahva sitoutuminen asiakasprojekteihin. Etsimämme henkilö on myös vuorovaikutus- ja kielitaitoinen. Arvostamme työmaakokemusta sekä hyviä rakennusalan verkostoja.

Asiakasyrityksemme tarjoaa hyvät työsuhde-edut, joustavuutta sekä vaikutusmahdollisuuksia jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Työ on pitkäaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Vastaava rakennesuunnittelija Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.