Vastaava psykologi
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme nyt vastaavaa psykologia YTHS pohjoinen -alueelle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpiste voi sijaita Oulun tai Rovaniemen palvelupisteellä ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuun aikana.

Vastaava psykologi toimii palvelualueen kahdeksan psykologin lähiesihenkilönä. Psykologeista seitsemän työskentelee Oulun palvelupisteessä ja yksi Rovaniemellä. Lisäksi vastaava psykologi suunnittelee ja kehittää alueen psykologityötä ja muuta mielenterveystyötä yhdessä mielenterveyden alueylilääkärin kanssa sekä vastaa mielenterveyden edistämisestä alueella. Mielenterveyden alueylilääkäri on vastaavan psykologin esihenkilö. Tehtävään sisältyy esihenkilötyötä ja kehittämistyötä noin 2/3 työajasta ja loput työajasta joko mielenterveyden edistämistyötä tai psykologin vastaanottotyötä.

Odotamme sinulta psykologin pätevyyttä, kokemusta hallinnollisista- ja esihenkilötehtävistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme soveltuvan alan johtamiseen tai hallinnolliseen työhön liittyvän koulutuksen tai täydennyskoulutuksen sekä kielitaidon molempien kotimaisten kielten ja englannin osalta. Työssä onnistuminen vaatii valmiutta työskennellä etäyhteyksien välityksellä, joita hyödynnämme YTHS:llä laajasti.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, eikä siihen liity ilta- tai viikonlopputyötä. YTHS pohjoinen -alue kattaa Oulun, Rovaniemen, Kemin, Kokkolan ja Kajaanin palvelupisteet ja tehtävä sisältää hieman matkustelua eri palvelupisteissä (esihenkilön ja tiimiläisten sijaintipaikkakunnasta riippuen). Palkkaus määräytyy YTHS:n ja psykologiliiton työehtosopimuksen mukaan.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Vesa-Matti Matinolli puh. 041 730 6033. Tavoitat Vesa-Matin puhelimitse arkisin klo. 9-13 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Jätäthän tietosi viimeistään sunnuntaina 24.1.2021. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot