(Poistunut julkaisusta)

Vastaava psykologi
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme nyt vastaavaa psykologia YTHS eteläinen -alueelle. Työalue kattaa pääkaupunkiseudun, Lappeenrannan, Lahden, Kotkan ja Kouvolan palvelupisteet. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, alkaen 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Työn sijoittumispaikasta voi olla jokin eteläisen alueen palvelupisteistä.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia opiskelijoiden terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Pääset työskentelemään opiskeluterveydenhuollon mukavassa ympäristössä sekä osaavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä.

Vastaavan psykologi toimii palvelualueen psykologien lähiesihenkilönä, suunnittelee ja kehittää alueen psykologityötä ja muuta mielenterveystyötä yhteistoiminnassa mielenterveyden alueylilääkärin kanssa sekä vastaa mielenterveyden edistämisestä alueella. Mielenterveyden alueylilääkäri on vastaavan psykologin esihenkilö ja vertaistukena tehtävässä toimii alueella toinen vastaava psykologi. Tehtävään sisältyy esihenkilötyötä ja kehittämistyötä noin 2/3 työajasta ja loput työajasta joko mielenterveyden edistämistyötä tai psykologin vastaanottotyötä.

Hakijoilta edellytetään psykologin pätevyyttä, jonka lisäksi odotamme kokemusta hallinnollisista- ja esihenkilötehtävistä sekä soveltuvan alan johtamiseen tai hallinnolliseen työhön liittyvää koulutusta tai soveltuvaa täydennyskoulutusta. Katsomme eduksi erikoispsykologin tai psykoterapeutin koulutuksen. Työssä onnistuminen vaatii valmiutta työskennellä etäyhteyksien välityksellä, ja toivomme kielitaitoa molempien kotimaisten kielten ja englannin osalta.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, eikä siihen liity ilta- tai viikonlopputyötä. Tehtävän palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan ja sijaintipaikkana voi toimia jokin YTHS eteläinen -alueen palvelupiste.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat mielenterveystyön johtava ylilääkäri Tommi Väyrynen, puh. 046 876 9743 ja rekrytointikoordinaattori Viivi Nykänen. Tavoitat Tommin puhelimitse maanantaina klo.14 jälkeen ja molemmat sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu:
Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään sunnuntaina 25.10.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.