(Poistunut julkaisusta)

Vastaava piirimestari
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Haemme vesihuollon verkko-osastolle

Vastaavaa piirimestaria

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkoston teknisestä elinkaaren hallinnasta eli kunnossapidosta ja korjauksesta sekä verkostojen saneerauksesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Toimit tukikohdan vastuualueiden operatiivisten mestareiden esimiehenä. Vastaat tehtävässäsi operatiivisten yksiköiden tehtävien päivittäisestä organisoinnista sekä osallistut koko osaston toiminnan kehittämiseen. Tehtävään sisältyy varallaolovelvoite. Toimipisteesi on verkko-osaston Helsingin Ilmalan, Vantaan Hosantien tai Espoon Mikkelän tukikohta.

Vastaamme vesihuolto- ja hulevesiverkostojen toimintavarmuudesta yhdessä muun organisaation kanssa. Tämä sisältää verkostojen korjaus- ja kunnossapitotyöt, rakennettavien ja saneerattavien verkostojen liitostyöt sekä investointien laadun varmistamisen vastaanottoineen, suunnitelmallisen ylläpidon tarkastustyöt sekä häiriötilanteiden, kuten putkirikkojen hoitamisen. Kehitystyössämme korostuvat verkostojen hallinnan ja siihen liittyvien töiden digitalisaation hyödyntäminen, materiaalivalintojen kehittäminen sekä toiminnan jatkuva parantaminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, vahvaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä esimiestyöstä, hyvät IT-valmiudet ja B-ajokortti. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.  Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikön päälliköt Tommi Rantala (tommi.rantala@hsy.fi tai puh. 040 550 7112) ja Eeva Huhtanen (eeva.huhtanen@hsy.fi tai puh. 050 466 9106).

 Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 9.8.2019.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1777daa8