(Poistunut julkaisusta)

Vastaava pienremontteihin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUNTORAKENTAMISEEN

VASTAAVA PIENREMONTTEIHIN

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Pienremonttivastaavana kehität ja tuotteistat kodin pienremonttipalveluita pääkaupunkiseudun kohteissamme. Haluamme varmistaa asiakkaidemme sujuvan arjen ja elämän mukana muuntautuvan kodin tarjoamalla heille mahdollisuuden kodin pieniin päivityksiin rakentamisvaiheen jälkeenkin. Koordinoit remonttipalveluita sekä varmistat asiakkaidemme toiveiden mukaisen toteutuksen. Teet tiivistä yhteistyötä asumisen kehittämisen, hankinnan, markkinoinnin ja vastuukorjauksen sekä yhteystyökumppaneidemme kanssa.

Tässä tehtävässä pääset mukaan luomaan uudenlaista liiketoimintaa ja palvelukonseptia. Myöhemmin palvelukonseptia voidaan laajentaa myös muualle Suomeen ja muihin toimintamaihimme.

Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Etsimme porukkaamme pienremonttien kokenutta toteuttajaa. Asiakas on työskentelysi keskiössä, ja viihdyt asiakaspalvelun parissa unelmien koteja toteuttaen. Kynä pysyy kädessäsi, ja asiakasvuorovaikutuksen lisäksi sinulta luonnistuu esimerkiksi tarjousten tekeminen. Esittelet palveluitamme esimerkiksi asiakastilaisuuksissa ja olet vakuuttava ja rohkea esiintyjä. Suhtaudut uteliaasti uuteen ja kehität palveluamme ja omaa osaamistasi pitkäjänteisesti.

Tehtävässä menestymistä tukee teknillinen koulutus, esimerkiksi rakennusinsinöörin tai -arkkitehdin AMK/DI-tutkinto. Tärkeintä on kuitenkin kokemuksesi remonttien parista ja halu luoda odotukset ylittävä asiakaskokemus.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Harri Isoviitaan, puh. 040 553 3833.

Hae tehtävään 21.7.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!