(Poistunut julkaisusta)

Vastaava perintäasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haemme Perintäkeskukseen elatusapuvelan ulkomaan perinnän vastaavaa perintäasiantuntijaa.

Kelan Perintäkeskuksessa työskentelee n. 90 perinnän ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Tampereella, Lappeenrannassa ja Rovaniemellä. Perintäkeskuksessa hoidetaan etuuksien takaisinperintää, elatusapuvelan ja opintolainojen takaussaatavien perintää sekä maksuvapautustehtäviä.

Vastaavana perintäasiantuntijana käsittelet elatusapuvelan ulkomaan perinnän tapauksia (esim. täytäntöönpanohakemukset ulkomaille), vastaat elatusapuvelan ulkomaan perinnän asiantuntijatehtävistä ja annat asiantuntijatukea muille käsittelijöille. Osallistut oman vastuualueesi kehittämis- ja suunnittelutehtäviin yhteistyössä Perintäkeskuksen muiden asiantuntijoiden, lakimiesten ja suunnittelijoiden sekä Kelan eri yksiköiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu osaamisen varmistamista ja sisäistä valvontaa. Osallistut sidosryhmä- ja kumppanuustyöhön niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahvuuksiasi ovat aikaansaavuus, yhteistyökykyisyys, positiivinen asenne sekä kehittämistaito. Kokemus kansainvälisten asioiden hoitamisesta katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta erinomaista englannin, ruotsin ja suomen kielen taitoa. Suhtaudut myönteisesti tavoitteiden asettamiseen ja niiden seuraamiseen. Palkka on alkaen 2700 e/kk ja työpiste ensisijaisesti Helsingissä.

Lisätietoja antavat tiimipäällikkö Heli Korhonen, p. 020 63 46671 ja vastaava suunnittelija Katja Sillgren, p. 020 63 46695.

  • viimeinen hakupäivä 14.10.2018
  • viitekoodi U1018-577

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.