(Poistunut julkaisusta)

Vastaava palveluneuvoja
Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

(4 tehtävää)

Työavain 26-351-18
Haku päättyy 19.11.2018 klo 14:00

Palvelukeskus Helsinki, Puhelin- ja hyvinvointipalvelut

Työpaikan osoite
00510 Elimäenkatu 15

Tehtävän kuvaus

Haluatko mukaan tuottamaan uudenlaisia hoivapalveluja kotihoidon asiakkaille? Oletko kiinnostunut terveysteknologian tarjoamista mahdollisuuksista?

Liiketoimintamme laajentuessa haemme SAIRAANHOITAJIA vastaavan palveluneuvojan tehtäviin.

Hoivapalveluissamme vastaanotamme asiakkaidemme turvapuhelinhälytyksiä ja avustamme heitä tarvittaessa hälytyskäynneillä. Teemme myös kotihoidon kanssa yhteishoitona etähoitokäyntejä asiakkaillemme kuva- ja äänivälitteisesti uutta teknologiaa hyödyntäen.
Kehitys on vahvuutemme ja testaamme ja käyttöönotamme uusia ja innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa. Jos innostut uudesta, olet ehkä hakemamme henkilö.

Vastaavana palveluneuvojana vastaat työvuorossasi turvapuhelinhälytysten vastaanotosta, hoidontarpeen arvioinnista ja tehtävien kiireellisyysjärjestyksestä. Huolehdit työtehtävien delegoinnista turvapuhelinpartioille ja osallistut myös itse hälytyskäynneille, jotka tehdään pareittain.

Työssäsi huolehdit myös etähoitajana kotihoidon käyntejä kuva- ja äänivälitteisesti. Etähoitotyössä korostuu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus sekä yhteistyö kotihoidon ja omaisten kanssa.

Edellytämme vastaavalta palveluneuvojalta terveydenhoitajan, sairaanhoitajan, ensihoitajan tai vastaavan tutkintoa. Katsomme alan työkokemuksen eduksi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä sekä paineensietokykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää tietoteknisiä taitoja, hyvää suomen kielen osaamista ja ajokorttia.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä alan ammattilaisten kanssa, olla mukana luomassa ja tuottamassa uusia, uraauurtavia hoitoalan digitaalisia palveluja, jotka kiinnostavat jopa kansainvälistä yleisöä.

Työ alkaa 19.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Valituilta henkilöiltä edellytämme terveystarkastusta ja huumausainetestiä ennen töiden aloitusta.

Voimme mahdollisesti auttaa sinua myös asunnon löytämisessä.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Kelpoisuusehto

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä

Työaika

38 h 45 min/vko, kolmivuorotyö

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimiesimies Hanna Alén, p. 040 6645 147, Arkisin kello 12.00 - 15.00
Tiimiesimies Evans Odhiambo , p. 045 8756827, Arkisin kello 12.00 - 15.00

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.