(Poistunut julkaisusta)

Vastaava päätoimittaja Seiskaan
Aller Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Oletko sinä Seiskan uusi

VASTAAVA PÄÄTOIMITTAJA?

Tunnetko salarakkaat ja kohupoliitikot? Näetkö viihdejournalismin digitaalisen tulevaisuuden? Pystytkö tekemään julkaisupäätöksiä kohauttavista uutisista? Haluatko menestyä ja johtaa tiukkoja ammattilaisia?

Aller Media etsii Suomen suurimmalle ja rohkeimmalle viihdelehti Seiskalle ja sen vauhdilla kasvavalle digille vastaavaa päätoimittajaa.

Vahva sisältöosaaminen, huipputoimittajien johtaminen ja digitaalisen liiketoiminnan ymmärrys ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Haluat jatkaa Seiskan vuosikymmenten menestystarinan rakentamista ja kehittää sen digitaalisia sisältöjä ja palveluja.

Tunnet viihdemaailman sekä sen keulakuvat ja taustahenkilöt, ja toimintasi keskiössä on aina lukija. Osaat kokemukseesi pohjautuen tehdä juridisesti perusteltuja ja eettisesti kestäviä julkaisupäätöksiä, minkä lisäksi hallitset toimituksen talouden suunnittelun ja hallinnan.

Esimiehenä olet innostava, kehittävä ja tukeva ja ymmärrät viihdejournalismin vaatimukset. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös mediamyynnin, kehitystiimin ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle todellista keulapaikkaa viihdejournalismin huipulta! Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.10.2018 mennessä. Tiedusteluihin vastaa Aller Median medialiiketoiminnan johtaja Elina Schüller sähköpostin kautta (elina.schuller@aller.com).