(Poistunut julkaisusta)

Vastaava Ohjaaja
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Haemme Vantaalla toimivaan vastaanottokeskukseemme ohjaustiimiin vastaavaa ohjaajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 4.11.2020 – 4.10.2021.

Vastaavana ohjaajana toimenkuvasi on monipuolinen. Johdettavanasi on ohjaustiimi, jossa työskentelee 15 vastaanottokeskustyön rautaista ammattilaista joka päivä 24/7 sekä suomen kielen opettaja. Esihenkilönä vastaat tiimin toiminnasta ja siitä, että palvelut tuotetaan vastuullisesti ja laadukkaasti. Pidät myös itse asiakastyöstä, jota pääset tässä tehtävässä kehittämään yhdessä ohjaustiimin kanssa sidosryhmäyhteistyötä unohtamatta. Hallitset myös työvuorosuunnittelun.  Uskot yhdessä tekemisen voimaan ja siksi nautit tiimisi kanssa yhdessä tekemisestä. Tehtävä on monipuolinen ja laaja ja toimintaympäristö muuttuva. Tehtävää kuuluu myös arki- sekä viikonloppupäivystystä.

Millaiset tiedot ja taidot auttavat sinua onnistumaan tehtävässä? Sinulla tulisi olla soveltuva vähintään AMK tasoinen sosiaali- tai terveysalan koulutus. Plussapisteitä saat, jos sinulla on jo kokemusta työskentelystä vastaavassa ympäristössä esimerkiksi maahanmuuttajien kotoutuksen tai kotihoidonpalveluiden parista ja olet tehnyt asiakastyötä. Esihenkilökokemus auttaa sinua menestymään tehtävässä, mutta ei ole ehdoton edellytys.

Mitä me odotamme sinulta? Arvostamme positiivista asennettasi ja kykyäsi inspiroida muita. Lähiesihenkilönä osaat mahdollistaa jokaiselle tiimiläisellesi onnistumisen kokemukset työssä sekä valmennat ja kannustat kehittymään ja kehittämään. Tehtävässä pärjää todellinen tiimityöskentelijä, joka ei myöskään pelkää ottaa lankoja omiin käsiinsä. Olisiko tässä sinulle sopiva paikka?

Kiinnostuiko?

Tule meille osaksi huippuporukkaa, joka tekee työtä #yhdessä #luonaotteella turvapaikanhakijoiden hyväksi. Tarjoamme näköalapaikan osaavien ammattilaisten parissa Suomen suurimpiin lukeutuvissa vastaanottokeskuksissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan hakemusta tulemaan viimeistään 18.10. mennessä. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajalla, joten toimithan ripeästi. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anna-Kaisa Harju puh. 050 4685833.