(Poistunut julkaisusta)

Vastaava Ohjaaja
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haemme oma-aloitteista, itsenäistä ja palvelun kehittämisestä kiinnostunutta luonalaista

vastaava ohjaajan

tehtävään. Luona on tuottanut asiakkaan kotiin tuotavia neuvonta- ja ohjauspalveluita pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 2015. Nyt aloitamme toimintamme Turussa. Haemme palvelun käynnistämiseen kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen kokenutta alan ammattilaista, jonka sydän sykkii asiakastyölle ja uuden kehittämiselle mm. digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Työtehtävä sisältää mielenterveys- ja päihdekuntoutujan motivointia, hyvinvointia ja toipumista edistävää ohjausta, asumisen tukea sekä yhteistyötä palveluntilaajan ja eri verkostojen kanssa. Työmme on tavoitteellista ja yksilövastuullista asiakastyötä, jonka vaikuttavuutta mittaamme säännöllisesti. Tässä tehtävässä korostuvat ongelmaratkaisu- ja motivointitaidot sekä yhteistyö- ja verkostoitumistaidot. Asiakkaan ohjaus tapahtuu asiakkaan kotona ja käynnit tehdään pääasiassa itsenäisesti. Tehtävän hoidon kannalta on ajokortti välttämätön, autoa saa lainata meiltä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä muu aikaisempi kokemus sosiaali- ja asumisen ohjauksesta on plussa. Mikäli aikaisempiin työtehtäviisi on sisältänyt ryhmänohjausta, aina parempi. Koulutustaustaltasi olet AMK tutkinnon suorittanut sosionomi tai sairaanhoitaja. Tutustu tulevaan tiimikaveriisi ja työn sisältöön Artturin uratarinan kautta: https://www.luona.fi/uratarinat/artturi-pitkala/

Millainen olemme yhtiönä? Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä haethan sitä mahdollisimman pian, viimeistään 11.2. Haastattelemme ja teemme päätöksiä jo hakuajalla, heti sopivan kandidaatin löytyessä, joten hae pian! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä Eveliina Rekoseen, puh 0505675546.

Tsekkaa myös uudistetut henkilöstöetumme! https://www.luona.fi/app/uploads/luonan-henkilostoedut-2019.pdf