(Poistunut julkaisusta)

Vastaava Ohjaaja
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Oletko esimiestyön ammattilainen ja haluat tehdä työtä turvapaikanhakijoiden keskuudessa?

Haemme Espoossa toimivaan vastaanottokeskukseemme ohjaustiimiin vastaavaa ohjaajaa vakituiseen tehtävään.

Vastaavana ohjaajana toimenkuvasi on monipuolinen. Johdettavanasi on  ohjaustiimi, jossa työskentelee noin 15 vastaanottokeskustyön rautaista ammattilaista joka päivä 24/7.  Esimiehenä vastaat tiimin toiminnasta ja siitä, että palvelut tuotetaan sovitusti. Pidät myös itse asiakastyöstä, jota pääset tässä tehtävässä tekemään turvapaikanhakijoiden parissa sidosryhmäyhteistyötä unohtamatta. Uskot yhdessä tekemisen voimaan ja siksi nautit tiimisi kanssa yhdessä tekemisestä.  Tehtävä on monipuolinen ja laaja ja toimintaympäristö muuttuva.

Millaiset tiedot ja taidot auttavat sinua onnistumaan  tehtävässä? Sinun tulisi olla esimiestyön ammattilainen eli kokemus esimiestehtävistä on välttämätön uutta vastaavaa ohjaajaa valittaessa (vähintään 3 vuotta). Lisäksi  sinulla tulisi olla soveltuva vähintään AMK tasoinen sosiaali- tai terveysalan koulutus. Plussapisteitä saat, jos sinulla  on jo kokemusta työskentelystä vastaavassa ympäristössä esimerkiksi  maahanmuuttajien kotoutuksen tai kotihoidonpalveluiden parista sekä olet tehnyt asiakastyötä.

Mitä me odotamme sinulta? Arvostamme positiivista asennettasi ja kykyäsi inspiroida muita. Arvostamme myös taitoasi luoda jokaiselle tiimiläisellesi onnistumisen kokemuksia heidän työssään. Olisiko tässä sinulle sopiva paikka?

Kiinnostuiko?

Tule meille osaksi huippuporukkaa, joka tekee työtä #yhdessä #luonaotteella turvapaikanhakijoiden hyväksi.  Tarjaomme näköalapaikan osaavien ammattilaisten parissa Suomen suurimpiin lukeutuvissa vastaanottokeskuksissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan hakemusta tulemaan 7.2. 2020 viimeistään. Haastattelemme ja teemme päätöksiä jo hakuajalla sopivan osaajan löytyessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Essi Virtanen 050 436 0650.