(Poistunut julkaisusta)

Vastaava ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Tehtävän kuvaus

Tule vastaavaksi ohjaajaksi Kampin palvelukeskukseen innovatiiviseen työyhteisöön.

Palvelukeskustoiminnan tavoitteena on helsinkiläisten eläkeläisten ja työttömien kotona asumisen tukeminen, toimintakyvyn ylläpitäminen, hyvinvoinnin edistäminen ja yksinäisyyden lievittyminen.
Kampin palvelukeskus tarjoaa monipuolisesti toimintaa, kuten tuettua ryhmätoimintaa, palveluohjausta ja -neuvontaa, erilaisia harrastusmahdollisuuksia, luentoja ja kulttuuria. Palvelukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa Kampissa.

Työnkuvasi on monipuolinen ja voit itse vaikuttaa työsi sisältöön. Pääsääntöisesti työ sisältää toiminnan tavoitteellista suunnittelua, koordinointia, toteutusta, seurantaa ja kehittämistä. Olet mukana osana moniammatillista ja osaavaa tiimiä erilaisissa palvelukeskuksen toiminnoissa sekä kehittämis- ja verkostotyössä. Lisäksi toimit tilavarausten varahenkilönä ja johtajan sijaisena.
Työaikamuotona on yleistyöaika 38,45 h /vko.

Odotamme sinulta taitoa ja avointa asennetta kohdata erilaisia ihmisiä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, moninaisuusosaamista, valmiutta olla esillä, kykyä kehittää toimintaa sekä työskennellä itseohjautuvasti.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä, esihenkilötehtävistä, kokemuksen ryhmien ohjaamisesta ja ruotsin kielen taidon.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä on sinun esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistäsi hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtaja Tuija Epäilys, 09 310 44510, tuija.epailys@hel.fi ohjaaja Helena Järvi, 09 310 44518, helena.jarvi@hel.fi

Lisätietoa

www.hel.fi/kampin-palvelukeskus