(Poistunut julkaisusta)

Vastaava ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Tehtävän kuvaus


Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Malminkartanon ja Herttoniemen vastaanottolaitosten osastoista. Kallion vastaanotto on 18 -paikkainen laitos, jossa toimivat osastot 1, 2 ja 3.

Sijoitukset vastaanotto-osastoilla ovat lyhytaikaisia. Sijoituksen aikana arvioidaan nuoren lastensuojelullinen kokonaistilanne ja mahdollinen sijaishuollon tarve moniammatillisesti toimien. Osastolla vastataan asiakkainamme olevien lasten ja nuorten turvallisuudesta, hyvinvoinnista ja asioiden hoitamisesta työvuorojen aikana. Nuoren jakso on osastolla, mutta kukin työntekijä työskentelee koko perheen ja hänen verkostonsa kanssa.

Haemme nyt joukkoomme vastaavaa ohjaajaa Kallion vastaanotto-osastolle 3.

Vastaava ohjaaja vastaa työryhmän tukemisesta sekä asiakasprosessien sujuvuudesta yhdessä moniammatillisen työryhmän sekä asiakkaan verkoston kanssa. Keskeisiä työtehtäviä ovat työvuorosuunnittelu, työn organisointi ja lähijohtaminen tiiminsä vetäjänä valmentavalla työotteella. Vastaava ohjaaja osallistuu vastaanottotoiminnan kehittämiseen kehittämismyönteisellä työotteella.

Työhaastattelu pidetään ryhmähaastatteluna 27.9.2018 klo 8.30-10.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. ammattiasi tukevaa koulutusta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin tai sairaanhoitajan kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä ja riittävää esimiestyön kokemusta. Lähiesimiestyö edellyttää joustavaa työotetta sekä hyvää paineensietokykyä muutosten ja muuttuvien tilanteiden keskellä. Edellytämme myös hyviä yhteistyö- sekä dokumentointitaitoja ja kehittävää sekä osallistuvaa työotetta.