Vastaava ohjaaja päivätoimintaan
Suomen CP-liitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Suomen CP-liiton päivätoiminta tuottaa vammaispalvelulain mukaista päivätoimintaa vammaisille ihmisille. Usealla päivätoiminnan osallistujalla on sekä liikunta- että puhevamma.

CP-liitossa on meneillään palvelutoiminnan kehittäminen ja uudistaminen, joka on aloitettu asumisen osalta ja seuraavana vuorossa on päivätoiminta. Etsimämme päivätoiminnan esimies osallistuu kehittämistoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen. Keskeiset muut työtehtävät ovat esimiestehtävät sekä talouden suunnittelu että seuraaminen. Tehtävään kuuluu myös uusien toimintojen kehittäminen kuten esimerkiksi vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun tuottaminen palvelusetelillä.

Hakijalta edellytetään päivätoiminnan tuntemista, talousasioiden tuntemusta ja tietoteknisiä taitoja. Työ vaatii tarkkuutta, paineensietokykyä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Tehtävän menetyksellistä hoitamista tukevat esimieskokemus ja palvelusetelijärjestelmän tunteminen.

Koulutusvaatimuksena on vähintään ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Sovellamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka on G25 ja mahdollinen henkilökohtainen lisä.

Työ alkaa 16.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Työpiste sijaitsee Helsingissä Malmilla, Malmin kauppatie 26. Työ on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 16.9.2019-15.4.2020.  Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 11.8. mennessä osoitteeseen rekry@cp-liitto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 26 ja 30 palvelupäällikkö Juha Lappalainen p. 0440 199 687 Lisätietoja www.cp-liitto.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279100
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Juha Lappalainen p. 0440 199 687