(Poistunut julkaisusta)

Vastaava ohjaaja, Nuorisopoliklinikka Nupoliin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Vastaava ohjaaja, Nuorisopoliklinikka Nupoliin

Työavain 2-5-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 25.01.2019 kello 15:45
Nuorisopoliklinikka Nupoli , Komentajankatu 5 02600 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme Nuorisopoliklinikka Nupoliin vastaavan ohjaajan tehtävään motivoitunutta ja lähiesimiestyöhön soveltuvaa tekijää. Nuorisopoliklinikka on osa Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluita, joka tuottaa palvelua 13 - 22 vuotiaille nuorille sekä heidän perheilleen. Vastaavan ohjaajan tehtäviin kuuluvat lähiesimiestehtävät 50% sekä asiakastyö 50%. Lähiesimiestyö sisältää päivittäistä toiminnan ja henkilöstön johtamista, työn sisältöjen kehittämistä sekä sidosryhmissä toimimista yhdessä palveluesimiehen kanssa. Vastaavan ohjaajan työtehtävissä on aito mahdollisuus vaikuttaa nuorten palveluiden laatuun ja saatavuuteen. Työryhmä on moniammatillinen 15 hengen tiimi, joka toimii keskitetysti Perkkaan ja Matinkylän pisteissä, sekä nuorten kasvuympäristössä yläkouluissa ja ammattioppilaitoksissa.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä kokemusta lähiesimiehen tehtävistä. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta tiimin vetäjänä toimimiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa organisoida työryhmän arkea.

Arvostamme Espoon palvelujärjestelmän tuntemusta, asiakastietojärjestelmä -osaamista (Effica), kehittämismyönteisyyttä sekä kielitaitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2607.33 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min /vko


Espoossa mielenterveys- ja päihdepalvelut on yhdistetty samaan terveyspalveluihin kuuluvaan yksikköön. Tavoitteenamme on edistää mielenterveyttä ja päihteettömyyttä ja näiden ongelmien samanaikaista hoitoa. Koemme tärkeäksi varmistaa eheän palvelukokonaisuuden kaikille asiakasryhmille. Palvelut suunnitellaan asiakkaiden tarpeista lähtien moniammatillisena yhteistyönä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Palveluesimies Petri Luomaa
046 877 1090
petri.luomaa@espoo.fi