(Poistunut julkaisusta)

Vastaava neuvoja käsityöalalle
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Asiakasyrityksemme Taito Pirkanmaa ry on pitkän linjan käsityöalan toimija tuottaen rautaisella ammattitaidolla ja intohimolla käsityön palveluita alan harrastajille ja yrityksille. Nykyisen vastaavan neuvojan jäädessä eläkkeelle, etsimme nyt heidän Mäntän keskustassa sijaitsevaan taideteollisuusmyymälään ja taitokeskukseen vahvistusta nimikkeellä

Vastaava neuvoja käsityöalalle

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Taito Shopin vastaavana myyjänä ja vastaavana opettajana Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä sekä vastaavana neuvojana taitokeskuksessa. Taito Shopissa työnkuvaasi kuuluu kaikki myyjän työtehtävät. Näpsässä pääset antamaan käsityön taiteen perusopetusta ja taitokeskuksessa ohjaamaan kudonnan työpajoja, erilaisia käsityökursseja sekä järjestämään tapahtumia. Työnkuvasi sisältää sekä myynti- että opetustyötä, joten toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta (mielellään tekstiilialan artenomi, AMK)
• Käsityöalan ja materiaalien monipuolista tuntemusta
• Kudonnan vahvaa osaamista
• Kokemusta opetus- ja myyntityöstä
• Aitoa innostusta käsitöitä ja käsityöalaa kohtaan
• Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä pirkanmaalaisen käsityökulttuurin edistämisen parissa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa kattavalla perehdytyksellä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Vastaava neuvoja käsityöalalle.

Kiitämme jo etukäteen hakemuksestasi! Tarvittaessa lisätietoja voi tiedustella osoitteesta: eveliina.tanninen@temp.team.fi