(Poistunut julkaisusta)

Vastaava näyttelymestari, Espoon kaupunginmuseoon
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Vastaava näyttelymestari, Espoon kaupunginmuseoon

Työavain 3-1378-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.08.2019)
Hakuaika päättyy 15.07.2019 kello 15:45
Kaupunginmuseo , Ahertajantie 5 02100 Espoo
Sivistystoimi, Kaupunginmuseo
Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö

Tehtävän kuvaus: Espoon kaupunginmuseo hakee vastaavan näyttelymestarin sijaista 1 kk työsuhteeseen näyttely- ja kokoelmatoimintaan liittyviin tehtäviin sekä muihin museoteknisiin tehtäviin. Erityisesti tehtävään kuuluu kokoelma- ja muita kuljetuksia museon eri toimipisteissä sekä näyttelyiden tekniseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Työ saattaa jatkua syyskuun loppuun saakka.


Kelpoisuusvaatimus: Museomestarin ammattitutkinto tai muu soveltuva teknisen alan tutkinto tai museotyössä hankittu ammattitaito. Hakijalla tulee olla ajokortti.

Tehtävässä edellytetään : Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii itsenäistä ja ratkaisukeskeistä otetta sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2450,16 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min viikossa


Espoon kaupunginmuseo on yksi maamme merkittävimmistä historian museoista. Se on dynaaminen ja kehittyvä museo mahdollisuuksien kaupungissa. Monipuolisella näyttely- ja yleisötoiminnallaan kaupunginmuseo käy vuorovaikutteista, ajantasaista ja vilkasta keskustelua yhteisön kanssa. Kulttuuriympäristötyö on nopeasti muuttuvassa kaupungissa kiinnostavaa ja haastavaa. Kaupunginmuseon asiantuntijapalvelut ja päänäyttelyt sijaitsevat Näyttelykeskus WeeGeessä. Muita toimipisteitä ovat Glims talomuseo, Saaristomuseo Pentala, Lagstadin koulumuseo ja Villa Rulludd. Yhteistyö kansainvälisen ja suomalaisten tiedeyhteisöjen kanssa on tiivistä ja aktiivista. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Palveluyksikön päällikkö Riitta Kela
040 8273455
riitta2.kela@espoo.fi