(Poistunut julkaisusta)

VASTAAVA MYYNTIEDUSTAJA, jälleenmyynti- ja rakennusliikesektorille
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja –keramiikkaa mm. IDO tavaramerkillä. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maissa, joissa on 23 tehdasta. Kuusi tehdasta on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Sveitsissä, ja sen 3,1 miljardin (CHF) liikevaihtoa on tekemässä noin 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index). Lisätietoja meistä: www.geberit.fi.
 
Haemme Suomen myyntiorganisaatioomme
 
VASTAAVAA MYYNTIEDUSTAJAA jälleenmyynti- ja rakennusliikesektorille
 
(myyntialue Jyväskylä – Mikkeli – Savonlinna – Kitee – Joensuu – Lieksa – Kuopio)
 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan alansa huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen sekä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi laaja-alaisesti. Työskentelet mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alamme huipputuotteiden kanssa. Tarjoamme sinulle lisäksi houkuttelevan työsuhdekokonaisuuden.
 
Haemme itsenäistä, vastuullista ja aktiivista kylpyhuone- ja LVI-alan tuotteista kiinnostunutta ammattilaista vastaamaan olemassa olevista asiakkuuksista ja uusien asiakkuuksien hoitamisesta jälleenmyyntikanavassa. Lisäksi asiakaskuntaasi kuuluvat rakennusliikkeet ja rakennuttajat. Kehität asiakkuuksia ja yhteistyötä asiakaslähtöisesti ja pitkäjänteisesti varmistamalla aina hyvän asiakaskokemuksen. Tehtäviisi kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutukset, tuote-esittelyt, kampanja- ja tapahtumavastuut ja mm. markkinointimateriaalin päivitykset. Olet joko alan ammattilainen tai sinulla on halu kehittyä erikoisosaajaksi saniteettitekniikan sektorilla. Toimistomme on Vantaalla. Työtä kuitenkin hoidat kotikonttoriltasi, mistä päin myyntialuettasi tahansa.
 
Toivomme sinulta:
- soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta
- asennetta ja aktiivisuutta
- yhteisteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua
- tavoitteellista, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
- MS Office –ohjelmien käyttötaitoa. SAP-järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi
- matkustusvalmiutta
 
Kokemus vastaavista tehtävistä alalla katsotaan eduksi. 
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 2.10.2019. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.